Pai :-)
Sawasdee Kap!!!
Na een brommer ritje van 3uur ongeveer van chiang mai, eindelijk aangekomen in pai, na wel meer dan 1000 bochten door de bergen heen, zalig ritje!!! en tis hier echt relaxed, heel veel bagpackers verzamelem hier en de sfeer is echt super!! Super gezellig guesthouse gevonden aan de rivier met grote bungalows voor goedkoop prijsje!!
Eerste dag wat gerelaxed en naar het Fluid smimming pool getrokken, iedereen gaat er na de middag heen en is er zalig, heel den dg door goeien techhouse/minimal en een lekker zwembadjen om in af te koelen!! s avonds naar de lokale barretjes getrokken en klein feestjen gebouwd in de bamboo bar hier :-)
Tweede dag naar de Lod Caves geweest in soppong, prachtig! Grotten die meer dan 30 meter hoog zijn, 20/30 m breed en al meer dan 3000 jaar bestaan! Echt imposant als ge der door gaat met een gids en bamboevlot! Daarna terug naar de fluid gegaan en verder gerelaxed.
Derde dag, ben ik gestart met Yoga lessen voor mijn eerste keer, 2 uurtjes en t'was meer dan genoeg, maar ben blij dat ik de ervaring opgedaan heb en jammer dat ik morgen weg ga en het hier niet verder kan doen in pai. Vnvd afgesproken met wa kameraden uit chiang mai en voor de laatste avond gaan we nog een keer de bloemmekes buite zetten natuurlijk ;-)
Morenochtned terug naar chiang mai, genieten van een goede thaise massage van een uurken in de temple daar voor 3 euro en relaxen want zondag vertrek ik op trektocht van drie dagen door de jungle heen, kijk er super naar uit!!
amigos tot later