BjornThailand.reismee.nl

my first island koh phangan

aangekomen met de boot merkte ik direct dat dit een prachtig eiland zou zijn, en dat bleek het ook als ik mijn tocht naar men resort/guesthouse verder zette!!
eens ingecheckt bij mr nice in nice sea resort bleek dat ik op één van de.rustigste en mooiste strandjes terecht gekomen was. Zalig mooie bungalows op het strand en bijna geen kat te bespeuren :-) Dit is echt wel éen van men.beste logieswaar ik gezeten heb tot nu toe en ik blijf hier voor vijf dagen...zalig!! Men eerste nacht rust ik gewoon wa uit en verken de buurt wat. s'Avonds ga ik naar het reggaebartje 'the 3 monkys bar'. Uitgebaat door drie zotte broers, vuurshows, vuurwerk opt water s'nachts :-) zalig sfeerke dus.
Volgende dag huur ik scootertje en verken ik het eiland,
Echt prachtig is dit, bergen en vol jungle!! En ik bezoek ook enkele watervallen en nabijliggende stranden die direct al veel drukker blijken te zijn dan waar ik rustig zit. Terug aangekomen in men resort blijkt het vnvnd full moon party te zijn, terwijl ik dacht dat het morgen pas was ...
Dus ik rust even uit na de.vermoeiende dag en maak me klaar voor een veelbelovend feestje die ik zeker wil meemaken. Samen met twee hollandse maddammekes en twee gasten en meisken uit oosterijk ga ik samen naar daar. Je merkte direct al dat er massa veel volk zou zijn, maar de sfeer zat er al goed in in onzen jeep waar mr nice ons mee bracht. Aangekomen trek ik samen met de hollandse verder en doen we wat fluo bodypaint op en kopen we direct een bucket, sangsom,cola. Heerlijk. We zetten onze tocht verder naar het strand tussen de massa maar aangekomen opt strand valt het heel goed mee, al drukkere festivals gedaan en we komen direct toe aan een goe Drumm and Base feestje met zotte fireshow. Verder op de nacht beslis ik door te gaan naar de goa wat verder. Zalig feestje voor mij dus :-) na enkele buckets spreek ik weer af met de hollandse meisjes en feesten we.samen verder op de goa, toen we naar huis gingen wast al klaar, goe feestjen dus!!
Even slapen en heel de dag met mijn luie kont verder gerust op het strand.

Men laatste dag huur ik nog een brommertje en verken ik de.andere kant van het eiland en dit blijkt al veel gekker te worden.dan de eerstedag. Plots.stopt de weg gewoon en gaat verder in aardewegen en je moest de stijltegraad van de bergen eens zien. Dit is soms echt gevaarlijk, maar heel avontuurlijk. Soms heeft men brommertje echt moeite om boven te geraken en ze gaan supersnel, dit zegt dus genoeg :-) Bottlebeach heb ik zelf jammer genoeg niet kunnen bereiken daardoor maar het.is en blijft een prachrig eiland, die ik zal missen want morgen zet ik men tocht door naar krabi railay.

tot later maatjes!!!

Stefan

Bottlebeach moest je gewoon de watertaxi voor nemen vanaf het laatste strand waar je met je scooter geraakt. Jammer dat je dat gemist hebt echt... Maar Ko Phangan is genieten!