Kanchanaburi- the river kwai bridge
Sawasdee... :-)
Deze morgen toch aangekomen in kanchanaburi na twee uurtjes wachten op de bus... :-)
Dit is een zalig stadje! Je merkt hier echt direct het verschil tegenover bangkok...!!!
Leven is hier nog goedkoper :-) lekker cheap guesthouse gevonden op een drijvend huis, zalig gewoon, maar je merkt hier direct al dat er meer muggen opkomen dagen, and i hate musquitos!!!!
Iedereen is hier supervriendelijk en behulpzaam ;-) Deze middag fiets gehuurd en alles wat gaan verkennen, ik voel het aan mijn lijf, da is den deze nie gewoon ze nen ganse dag fietsen :-p
Straks een goeie thaise massage en da zal al veel beter zijn. En neen, zonder happy end, want ik zie ulder al pijzen niwaar... :-)
Maar de natuur is hier echt al prachtig, zeker als je een beetje buiten het stadje zelf gaat. Wat moet dat dan in het noorden niet zijn...
Morgen uitstapje met de bommeltrein over de river kwai bridge, naar een klein watervalleken en wa grotten gaan bezoeken :-)
Zondag maak ik een daguitstap naar de erawan waterfalls waar het een dagje rust zal zijn in het national park!
Daarna weet ik nog niet echt waar naar toe. Da zien ze we wel nog ;-)
Fotos komen er een dezer dagen ook op. Ik heb hier een internet cafetjen gevonden waar ik het kan doen. Dus na de erawan waterfalls komen er normaal gezien foto’s zodat jullie thuis een beetje kunnen mee genieten achter jullie werkdagje :-p hahahaha.... kweet ben een smeerlapken :-p
Goed amigos tot binnekort, jullie horen het wel waar mijn volgende trip naar te gaat ;-)
geniet er van!!! kzie daj der al volop aan bezig zijt,en tzal alleen maar beter worden :) tis echt een parel van een land!!
écht geen happy end bjorn?? :(
:D
maatjen have fun daar e!!de draadjes er al uit btw ??:p
Fijn om te lezen dat je een mooie tijd hebt in 'mijn' stad. Als je zinnens bent om langer te blijven in kanchanaburi, zou je zeker eens naar Sangkhlaburi moeten gaan, de thaise 'wetlands', zeer mooie streek, grenst aan Myanmar. Ook mooi, niet zo ver van sangkhlaburi is Phi Lok, nabij Bhan E-thong, klein grensdorpje, weinig toeristisch en een prachtweg om naar toe te rijden. groeten en veel plezier, van een belg in kanchanaburi
sawasdee!!!
@ pieter ; neen echt nie, daar gaak mij hiere nie mee bezig houden!
@ kevin ; yep ze der zelf uitgehaald gisteren :-) al zout mij hire in de kliniek nog geen 3 euro gekost hebben, hahahahaha
@ pascal ; merci voor de info, woonde hier of edde hier cafe tjen? anders kom ik eens nen shinga drinken e bij u :-) en merci voor de tip, ik bekijk het zeker eens!
Ja, woon hier net buiten het centrum, neen heb geen cafe geen goesting om te werken !
Voor een goei pint naar Buddha bar gaan voor rustig iets te roken naar corner bar (zelfde soi als sugarcane II guesthouse).
Hey Björn... Zotte verhalen allemaal zenne... Nooit gedacht dat jij zo avontuurlijk ingesteld was... Klinkt allemaal heel spannend en plezant!! Geniet er nog van want die 2 maanden zullen sneller over zijn dan je denkt... Big kiss xx