Bangkok City
Sawasdee :-)
Na de lange vlucht en weinig slaap op de vlieger gisteren toegekomen in het warme Thailand

Bangkok is wel de moeite om te zien maar toch niet om superlang te blijven... drukte, drukte en veel verkeer...en ze zouden het u hier al verkopen, maar het blijft wel eens de moeite dit gezien te hebben!!! En binnen klein weekske ben ik hier terug voor twee dagen om ellen op te halen en met haar nog een paar tempels en budha’s te gaan bekijken en hare verjaardag eens goed te vieren als ze toegekomen is.

Maar na al een goeie duizend budha’s te zien vond ik het tijd was om bangkok te verlaten.
Morgenochtend trek ik met de bus naar Kanchanaburi om van de prachtige natuur en watervallen te gaan genieten
Tot binnekort amigos

Veilig aangekomen dus :-) Ben al benieuwd naar de rest van het verhaal en je foto's! Geniet en take care!! x
Leuk dat ge goed aangekomen zijt!!Laat u daar maar eens volledig gaan in de budha-sfeer!!Moet maar denken:wij moeten morgen gaan werken,en gij op uw gemakske een watervalleke gaan bezoeken...:-)
Enoy makker!!!!
grz
Geniet van je reisje maatje, zo te lezen is het daar echt wel de moeite, ik zal je blijven volgen, enjoy your trip
Let maar op van al die scammers daar :D
Wat Po is wel keer de moeite :)